پاورپوینت بررسی پیشینه تهران

پاورپوینت بررسی پیشینه تهران پاورپوینت بررسی پیشینه تهران

دسته : -پاورپوینت

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 3865 KB

تعداد صفحات : 57

بازدیدها : 188

برچسبها : دانلود پاورپوینت

مبلغ : 5500 تومان

خرید این فایل

پاورپوینت بررسی پیشینه تهران در 57 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی پیشینه تهران در 57 اسلاید قابل ویرایش


پیشینه تهران

اولین نقشه از شهر تهران در سال ???? تهیه شده و تهران را در دوران صفویه و اوایل قاجار نشان می‌دهد.
تا پیش از کشف تمدن قیطریه و همچنین کشف آثاری در تپه‌های عباس‌آباد، گمان می‌رفت پیشینه تاریخی این شهر به همان آثار یافت شده در حوالی شهرری محدود می‌شود، ولی اکتشافات باستان‌شناسی در تپه‌های عباس‌آباد، بوستان پنجم خیابان پاسداران و دروس، نشان داد تمام آبادی‌های ناحیه تاریخی قصران، دوره‌ای درخشان از استقرار اقوام کهن و خلاقیت‌های فرهنگی را پشت سر گذارده‌اند.[?]
پس از حمله مغولان به ری و تخریب این شهر، تهران بیش‌ از پیش رشد یافت و عده‌ای از اهالی آواره ری را نیز در خود جای داد و مساحتش در این دوران به ??? هکتار رسیده بود.[?]
نخستین بار، شاه طهماسب اول صفوی در ??? ق. هنگام گذر از تهران باغ و بوستان فراوان این شهر را پسندید و دستور داد تا بارو و خندقی به دورش بکشند، این بارو که ??? برج به عدد سوره‌های قرآن و چهار دروازه رو به چهار سوی دنیای پیرامون داشت، از شمال به میدان توپ‌خانه و خیابان سپه، از جنوب به خیابان مولوی، از شرق به خیابان ری و از غرب به خیابان وحدت اسلامی (شاپور) محدود می‌شد، مساحت تهران در این دوران به ??? هکتار رسید.[?]
در دوره شاه عباس اول (????-??? ق.) پل، کاخ و کاروانسراهای زیادی بنا شد، دربخش شمالی برج و باروی شاه تهماسبی، چهارباغ و چنارستانی ساخته شد که بعدها دورش را دیواری کشیدند و به صورت کاخ (کاخ گلستان) و مقر حکومتی درآوردند.
در دوره حکومت آقا محمدخان قاجار، تهران به پایتختی برگزیده شد، روز یکشنبه ?? جمادی‌الثانی ???? ق. هم‌زمان با عید نوروز آغا محمد خان قاجار در خلوت کریم‌خانی تاج سلطنت ایران را بر سر گذارد و تهران را به عنوان پایتخت این کشور معرفی کرد.[?]





نام تهران

در مورد وجه تسمیه تهران اختلاف نظر زیادی وجود دارد، پاره‌ای از پژوهشگران «ران» را پسوندی به معنای دامنه گرفته‌اند و شمیران و تهران را بالادست و پایین‌دست خوانده‌اند. برخی دگر تهران را تغییر شکل یافته «تهرام» به معنای منطقه گرمسیر دانسته‌اند، در مقابل شمیرام یا شمیران که منطقه سردسیر است و همچنین عده‌ای بر این باورند که سراسر دشت پهناوری که امروز تهران بزرگ خوانده می‌شود در میان کوه‌های اطراف، گود به نظر می‌رسید و بدین سبب «ته ران» نام گرفت.[?]
روستایی که پیش‌درآمد شهر تهران بوده است، پیش از اسلام نیز وجود داشته اما پس از اسلام به‌تدریج نام آن معرب گردیده و از تهران به طهران تبدیل شده است اما جغرافیدانان معروف آن روزگار نیز به املای تهران اشاره نموده‌اند. هم‌زمان با جنبش مشروطه که تغییرات زیادی در ادبیات و نگارش زبان فارسی به وجود آمد، رفته‌رفته املای تهران رواج یافت و پس از تاسیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و تاکید آن بر املای تهران، املای دیگر (طهران) کاملا منسوخ شد.[?]




موقعیت مکانی

برج میلاد، میان تپه‌ای با مساحت تقریبی ?? هکتار واقع در جنوب محله شهرک غرب و شمال کوی نصر در منطقه ? شهرداری تهران قرار دارد. از نظر مختصات جغرافیایی، سازه برج در ?? درجه، ?? دقیقه و ?? ثانیه طول شرقی و ?? درجه، ?? دقیقه و ?? ثانیه عرض شمالی قرار گرفته‌است.
این محل پس از بررسی و مطالعه ?? نقطه مختلف شهر تهران توسط یک گروه شامل تیم شهرسازی، تیم مطالعات تلویزیون، مخابرات، راه و ساختمان، اقتصادی، معماری، هواشناسی، تیم مطالعات ترافیک و تیم ژئوتکنیک برگزیده شده‌است.
مهمترین پارامترهایی که در انتخاب این محل مد نظر قرار گرفته به شرح ذیل است:
قابلیت انطباق بر یکی از هسته‌های شهری
دسترسی همگانی با سطح سرویس‌دهی مطلوب
قرارگیری در مرتفع‌ترین نقاط شهر



مشخصات معماری و کاربردی سازه رأس برج میلاد

ساختمان رأس برج میلاد مجموعه‌ای از ?? طبقه با کاربردهای مختلف در طبقات است. این ساختمان پس از اجرای بدنه اصلی برج تا تراز ???+ ساخته و در بالای بدنه اصلی نصب می‌شود. قسمت مرکزی سازه رأس برج بتنی است که قبلاً در امتداد بدنه اصلی برج و از تراز ???+ تا ???+ اجرا شده‌است.
سه طبقه تأسیساتی به ترتیب در ترازهای مختلف وجود دارد که مساحت هر طبقه ?? متر مربع است. سازه فلزی رأس مشخصاتی به شرح ذیل را داراست:
به‌طور کلی سازه رأس به دو قسمت عمده شامل سبد فلزی و قسمت فوقانی تقسیم می‌شود.
این برج از 3 قسمت تشکیل شده است : لابی ، شفت ، سازه راس که لابی تشکیل شده است از 7 طبقه و شفت در هر 12 متر یک طبقه برای کارهای خدماتی و دسترسی برای کارهای محافظت و سازه راس از 13 طبقه تشکیل شده است .



قالب لغزنده و شاغول لیزری

بدنه اصلی برج ،كه سازه بالا و دكل آنتن روی آن قرار می گیرد، از چهار باله و دو هشت ضلعی تو در تو تشكیل شده است و چند دیواره ارتباط آنها را با یكدیگر برقرار می كنند. هشت ضلعی خارجی محل قرار گیری 6 آسانسور و یك راه پله اضطراری است . درون هشت ضلعی میانی در تراز 5/247 متری محلی برای نصب پایه دكل تعبیه شده است.
برای ساختن بدنه اصلی برج از روشی به نام قالب لغزنده استفاده می شود. این قالب ،كه به شكل هندسی بدنه برج ساخته شده است، روی 48 جك هیدرولیك قرار دارد و به كمك آنها جا به جا می شود . ارتفاع قالب حدود یك متر است و در هر بار بتون ریزی حد اكثر 20 سانتی متر بالا برده می شود. از این رو، روزانه حدود 2 متر بر ارتفاع برج افزوده می شود.
دیواره های بدنه با شیب ملایمی به سمت بالا( هر متر حدود 21 میلی متر) كج می شوند به نحوی كه قطر دایره محاطی در تراز پایه ، 28 متر و در تراز 233 متری ، 2/18 متر است. یعنی، قطر بدنه با افزایش ارتفاع كاهش می یابد. البته، قطر دیواره ها نیز از 6/1 به 4/0 متر كاهش می یابد. با وجود این قطر هسته مركزی تا ارتفاع زیادی ثابت می مانند.




میلاد یکی از مدرنترین های دنیا

برج میلاد نه تنها یک سازه استثنائی به لحاظ ارتفاع که مجموعه ای از امکانات و توانایی های خاص است. امکانات و توانایی هایی که جذابیت های ظاهری برج، تا به حال مانع از آن شده که چندان مورد توجه رسانه ها قرار گیرد.با این مقدمه پیشنهاد می کنیم گزارش زیر را که به معرفی مجموعه امکانات انحصاری برج اختصاص دارد، مطالعه کنید.
تا به حال کسی وارد برج میلاد نشده تا از نزدیک تمام آن چیزهایی را که در برج به کار رفته مشاهده کند. حتما هر کسی که از کنار برج یا اتوبان های اطراف رد می شود، فقط به بزرگی و عظمت برج توجه می کند و همین موضوع باعث شده تا هیچ کس به فناوری هایی که در بلند ترین برج ایران و چهارمین برج مخابراتی دنیا به کار رفته در نوع خود بی نظیر است و تمام این فناوری ها به مقاومت سازه هم کمک شایانی کرده است. انواع شیشه ها، آسانسور، رستوران گردان، سیستم نورپردازی و حتی برق رسانی به برج میلاد در نوع خود بی نظیر است و با دقت فراوانی ساخته شده است .همشهری مسافر در این گزارش تمام فناوری های خاص و جدیدی را که در برج میلاد به کار رفته است را معرفی می کند. پیشنهاد می کنیم حتما قسمت های این گزارش را مطالعه کنید چون شاید حتی در زمان بازدید از برج هم نتوانید خیلی از تکنولوژی ها و فناوری های خاصی را که در این برج به کار گرفته شده از نزدیک مشاهده کنید.




تحلیل و بررسی برجهای ساخته شده در جهان

با توجه به بررسی و برداشت هایی كه از برج های مخابراتی ساخته شده در جهان بعمل آمد. می‌ توان نتیجه‌گیری كرد هر برج مخابراتی از قسمت های مختلف تشكیل یافته كه هر قسمت ویژگی های اقتصادی، فنی و اجرایی خاص خود را داشته و برای طراحی مجموعه برج لازم است برای هر قسمت این ویژگی ها مورد بررسی قرار گرفته و با توجه به منطقه و شرایط احداث برج طرح مناسب تهیه شود. در این بخش سعی شده ویژگی هر قسمت از برج با توجه به مطالعات انجام گرفته روی برج های مختلف ارائه گردد

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید