مقاله مخاطره و بازده (مدیریت مالی)

مقاله مخاطره و بازده (مدیریت مالی) مقاله مخاطره و بازده (مدیریت مالی)

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 76 KB

تعداد صفحات : 43

بازدیدها : 402

برچسبها : مدیریت مالی مخاطره بازده

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله مدیریت و مدیریت مالی و بازاریابی با عنوان مخاطره و بازده (مدیریت مالی)

معرفی و بخشهایی از متن مقاله مخاطره و بازده (مدیریت مالی)

مدیریت مالی

شرح وظایف مدیر مالی بطور استاندارد در کتابهای مدیریت مالی با شرح وظایف مدیر مالی در بخش خصوصی متفاوت است و حتی از شرکت به شرکت هم این تفاوت چشمگیر است.

در بیشتر شرکتهای خصوصی مدیر مالی وظایف یک رئیس حسابداری مالی را دارد و نیز بحث کنترل حسابها و مالیات و بیمه و محاسبه و پرداخت حقوق.

این وظایف بر گرفته از کتاب مدیریت مالی است اما مطمئن باشید که شما برای تشریح شرح وظایف مدیر مالی در بخش خصوصی باید به تفکرات مدیریت آن شرکت از مالی و انتظارات آنان مراجعه کنید:

-تامین مالی و سرمایه گذاری

-حسابداری و کنترل

-پیش بینی و طرح ریزی بلند مدت

-قیمت گذاری محصولات

-سایر وظایف: سیاستهای اعتباری و وصول مطالبات. بیمه نامه ها. طرح ریزی مزایا به منظور ایجاد انگیزه بهتر در کارکنان

چنانچه ملاحظه می فرمایید فقط بخش حسابداری و کنترل در ایران به عنوان وظیفه مدیر مالی شناخته شده و مابقی وظایف توسط مدیریت عامل یا سایر رده ها انجام می شود.

هدف مدیریت مالی

هدف اصلی مدیریت مالی، بکارگیری مهارتهایی است که با استفاده از آن مهارتها هدف اصلی بنگاه های اقتصادی، که همانا حداکثر کردن ثروت صاحبان بنگاه است، محقق گردد.

مخاطره و بازده در بازاریابی مالی

کانال بازار یابی عبارت است از:. کانال بازاریابی شامل تعداد زیادی از عاملین و یا واسطه هاست که در فرآیند معاملات شرکت می کنند تا با همکاری هم کارایی کانال را ارتقا بخشند، به عبارت بهتر، کانال توزیع به مجموعه ای از شرکتها و موسسات گویند که در فرآیند تحویل کالا و یا خدمت به مشتری نهایی با هم همکاری می کنند. بنابر این تولید کننده و مصرف کننده نهایی نیز جزء کانال می باشند.در یکی دیگر از تعاریف، کانال ارزش عبارت است از شبکه خلق ارزش برای مشتریان.

ضرورت وجود کانال توزیع

1- بسیاری از تولید کنندگان توانایی مالی لازم را برای بازاریابی مستقیم ندارند.

2- برای دستیابی به صرفه جویی های ناشی از توزیع کلان، بسیاری از شرکتها باید وسطه گی کالاهای دیگر توزیع کنندگان را نیز بر عهده گیرند.(مثلا فرض کنید شرکتی در کار تولید خمیر دندان است،آیا این شرکت می تواند راسا نسبت به تاسیس فروشگاه هایی اقدام کند که صرفا خمیر دندان عرضه می کند؟ آیا شما چنین فروشگاه هایی را دیده اید؟ یا اینکه باید با مجموعه ای دیگر از کالاها همانند مسواک، نخ دندان، دهان شویه ها و... ارائه شود).

3- در صورت وجود توانایی مالی برای تولید کنندگان برای اینکه خود اقدام به بازاریابی کنند، باز هم به صرفه تر است تا این توانایی مالی را در حرفه اصلی خود صرف کنند تا احتمالا بازده بیشتری از سرمایه گذاری عایدشان شود. (فرض کنید شرکتی توانایی مالی را برای توزیع دارد، اما در مراحل اول آیا تجربه لازم را برای بازاریابی دارد؟ تجربه ای که یک توزیع کننده حرفه ای در طول سالها کسب کرده است؟) ...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید